Claudia’s Hondenuitlaatservice kan u een uitgelaten hond opleveren!

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare en veilige Hondenuitlaatservice in Alphen aan den Rijn en omgeving? Claudia’s Hondenuitlaatservice kan u een uitgelaten hond opleveren!
Lees verder hoe Claudia’s Hondenuitlaatservice werkt!

Veel plezier!

Stuur me een berichtBel me direct

Graag wil ik me aan u voorstellen!

Mijn naam is Claudia Morgenrood – van Teeseling.

Ik ben getrouwd met Erik Morgenrood en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben mijn leven lang al dol op honden. Van origine ben ik grafisch vormgever, maar mijn liefde voor honden was sterker dus startte ik in 2004 (31-08-2004) met Claudia’s Hondenuitlaatservice. Want wat is er mooier dan leiding geven aan een stelletje ravottende honden in de buitenlucht?

Wat kunnen honden een plezier hebben als zij zich in de vrije natuur kunnen uitleven! En ook nog in goed gezelschap! Wilt u ook elke dag een uitgelaten hond? Ook als het u even niet uitkomt? Heeft u een leuke maar drukke baan of bent u slecht ter been? Of heeft u verplichtingen die veel tijd opeisen? Zo hoeft u zich geen zorgen te maken! Ik haal uw hond op en laat uw dierbare viervoeter in een altijd veilige omgeving uit, om uw hond daarna uitgelaten weer bij u thuis te brengen.

Hoe werk ik?

Hoe krijgt u uitgelaten honden?

Het is een grote stap om uw grote vriend aan iemand toe te vertrouwen. Mede daarom acht ik het van belang om elkaar persoonlijk te ontmoeten door een afspraak bij u thuis te maken. Tijdens deze (vrijblijvende) kennismaking kunnen de hond en ik een beeld van elkaar krijgen. Tevens kunt u het karakter en de gedragingen van uw hond waar nodig toelichten en uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

Uw hond gaat dan eerst een keertje mee voor test om te kijken of hij/zij het leuk vindt en/of het u en mij bevalt, mijn motto is altijd: het moet een feestje zijn! Tijdens de wandeling wordt er flink gespeeld wat uiteraard ook wel eens kan uitpakken in een modderige en natte vacht. Uiteraard zal ik dan mijn uiterste best doen om hem of haar weer zo schoon en droog mogelijk terug te brengen, waarna hij of zij nog een dikke knuffel, koekje, eventueel schone waterbak en eventueel (in overleg) wat te eten krijgt zodat hij of zij de rest van de middag heerlijk uit kan rusten.

De wandeling

Waar gaan we heen?

Claudia’s Hondenuitlaatservice is in het trotse bezit van een prachtig weiland met hek erom heen, waardoor uw dierbare viervoeter gegarandeerd veilig kan spelen en ravotten! In het voorjaar maken we een heerlijke waterplaats waar ze lekker kunnen poedelen en afkoelen!

De wandeling zelf duurt gemiddeld een uur, omdat de groep uit meerdere honden bestaat is de hond inclusief halen en terugbrengen geruime tijd van huis. Tijdens het wandelen kunnen de honden naar hartelust rennen, met elkaar spelen, of gewoon op hun gemakje snuffelen. Sommige honden zijn al echte vriendjes geworden, ze spelen samen en wat ook erg leuk is, is keihard rondjes achter elkaar aanrennen.

Er zijn ook honden die het liever wat rustiger aan doen. Op hun gemakje lopen ze dan tussen de groep en genieten van hun vrijheid. Om ervoor te zorgen dat de honden wel naar mij blijven luisteren roep ik ze af en toe bij me, ze krijgen dan een koekje of een knuffel. Honden die minder goed luisteren laat ik meestal een tijdje aan de lange lijn lopen. Zo hebben ze toch een beetje vrijheid en hou ik controle over uw hond. Ook honden die blind of doof zijn kunnen bij Claudia’s Hondenuitlaatservice naar hartelust snuffelen en spelen!

Kan hij/zij mee?

Wanneer kan uw hond mee met Claudia’s Hondenuitlaatservice?

Om het allemaal veilig te laten verlopen, moet uw hond o.a. aan deze voorwaarden voldoen:

  • Uw hond is sociaal en kan goed loslopen!
  • Uw hond dient jaarlijks de cocktail- en kennelhoest enting te ontvangen.
  • U zorgt ervoor dat uw hond preventief behandeld is tegen vlooien, wormen en teken.
  • U heeft een WA-verzekering afgesloten waarin uw hond is meeverzekerd. Vraag vooraf bij je verzekering na of je hond onder de dekking valt.

Verdere voorwaarden bespreekt Claudia’s Hondenuitlaatservice persoonlijk met u tijdens een intake gesprek!

Tarieven

Wat zijn de kosten bij Claudia’s Hondenuitlaatservice?

Claudia’s Hondenuitlaatservice werkt met een strippenkaart!
Deze dient altijd vooraf betaald te worden!

  • 10 strippen € 150,00
  • 20 strippen € 280,00
  • losse wandeling € 18,00
  • Hele dag mee € 27,50

Mag ik uw hondje ook uitlaten?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met u op. U mag ook altijd telefonisch contact opnemen of een whatsapp sturen via onderstaand nummer.

Claudia’s Hondenuitlaatservice
Claudia Morgenrood – van Teeseling
Grevelingen 54
2401 DP  Alphen aan den Rijn
tel.: 06 – 20194795

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.